Over ons

Wij helpen jou, gewoon SIMPEL. Je gaat je woning verkopen of je wilt een woning kopen. Waar moet je allemaal aan denken en rekening mee houden? Het is iets wat je niet dagelijks doet. Soms zijn het ook zaken waar je helemaal niet mee bezig wilt zijn.

Wij, van gewoon SIMPEL. makelaars nemen dit uit handen voor een mooi laag tarief. Zonder poespas, gewoon SIMPEL. Zodat het hele proces van A tot Z niet alleen gewoon SIMPEL blijft, maar vooral leuk. Van de aan-en verkoop van jullie woning tot het regelen van alle financiën hiervoor. Dat is het allerbelangrijkste tijdens deze stap in je leven! Wat kun je van ons verwachten, maar vooral, wat gaat dat kosten? 

Bij gewoon SIMPEL. makelaars hebben we een mooi laag tarief voor elke woning, je kunt zelf bepalen waar je onze hulp bij nodig hebt. Wij zetten specialisten aan het werk met de juiste kennis en ervaring, zodat jij, maar vooral jouw woning de aandacht krijgt die het verdient. Met uiteindelijk één doel: een succesvolle verkoop van jouw woning óf het vinden van jouw droomwoning!