Beschrijving

STARTERS OPGELET!

Willen jullie graag centraal wonen in Amsterdam en toch genieten van de rust en al het groen? Lees dan snel verder.

Gelegen in het prachtige stadsdeel Slotervaart in Amsterdam-West, bieden wij namelijk dit ruime 3-kamerappartement aan. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Je hebt de beschikking over twee balkons waarvan een uitkijkt op een groene binnentuin (de foto’s spreken denk ik voor zich). In de directe omgeving is een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, waar ook wekelijks een markt is. Met de fiets of het openbaar vervoer ben je binnen enkele minuten op het Hoofddorpplein, het Osdorpplein, het centrum van Amsterdam of het Vondelpark. Verder ben je met de auto binnen 2 minuten op de ring A-10. 

De buurt
Wat de buurt aantrekkelijk maakt is dat het gelegen is in een "stadsvernieuwingsgebied". Voor de toekomst maakt dat de woning nog meer gewild. In de nabije toekomst wordt er, naast nog meer detailhandel, ook meer horeca en (culturele) voorzieningen ontwikkeld. De nieuwe woonbuurt zal zich in de toekomst richten op een brede doelgroep: mensen die willen wonen in een goed bereikbare, stedelijke omgeving met genoeg voorzieningen om de hoek.

Het appartement
Via de gesloten entree op de begane grond heb je toegang tot de berging en het trappenhuis. De toegang tot het appartement bevindt zich op de derde verdieping. 

Entree van de woning via de hal en aansluitend tot de knusse woonkamer. Via de woonkamer heb je toegang tot het ruime balkon en de slaapkamer. De slaapkamer is nu in gebruik als werkkamer en biedt ook toegang tot het balkon. Deze is overigens gelegen op het zuiden. Dit betekent dat je de gehele middag, met een prachtig en vrij uitzicht over de rustige en groene binnentuin, van de zon kunt genieten. Vanaf de hal heb je verder toegang tot de tweede slaapkamer, de badkamer (2017), het toilet (2017) en de keuken. Deze is in 2016 gerenoveerd door de eigenaar en voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Via de keuken toegang tot het tweede balkon. Deze is gelegen op het Noorden. Je kan hier in de avonduren heerlijk van de zon genieten. Houd je van de zon dan is dit je ideale woning. Liever een schaduwrijke verkoeling? Dan is dit ook jouw ideale woning.

Bergingen
Je hebt de beschikking over twee bergingen. Een bevindt zich op de zolder en meet maar liefst 14,5 m2. Op de begane grond is er ook een berging en deze is handig voor je fiets of scooter. 

Kenmerken van de woning:
•	wonen in Slotervaart;
•	de erfpachtcanon is EEUWIGDUREND AFGEKOCHT;
•	bouwjaar 1956;
•	gelegen op de 3e verdieping;
•	woonoppervlakte 56,40 m² (conform NEN 2580);
•	maar liefst 2 balkons (gelegen op het noorden en het zuiden);
•	een ruime berging op de zolderverdieping van maar liefst 14,5 m2 (BVO);
•	een (fietsen)berging op de begane grond;
•	genoeg parkeergelegenheid voor de deur;
•	parkeervergunning (2 mogelijk) te verkrijgen;
•	volledig voorzien van dubbele beglazing;
•	energielabel D;
•	actieve en professionele VVE;
•	oplevering in overleg.

De koper heeft de keuze voor een Amsterdamse notaris welke een koopakte zal opstellen conform Amsterdams Model.

Wil je deze gewilde woning in Amsterdam-West bezichtigen? Neem dan snel contact op voor het maken van een afspraak. Komt een fysieke afspraak niet uit, of wil je gezien de huidige Corona maatregelen de woning digitaal bezichtigen? Neem dan ook snel en gewoon SIMPEL. contact met ons op.

Kenmerken