Beschrijving

Met gepaste trots mogen wij u deze moderne en tot in de puntjes afgewerkte maisonnette woning aanbieden. De woning is in 2020 door de huidige eigenaren volledig gerenoveerd. Werkelijk niets is aan het toeval overgelaten. Het is slechts een kwestie van koffers uitpakken en genieten maar. Lees snel verder!

Deze prachtige woning is gelegen op de 2e, 3e en 4e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex, meet maar liefst 105 m2 en heeft de beschikking over drie slaapkamers en twee balkons. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (HR++). De ligging van de woning is gunstig te noemen. Zo bevinden winkelcentrum -, en metrostation Reigersbos zich om de hoek en ligt de woning centraal ten opzichte van scholen, sportverenigingen en recreatiegebied Gaasperplas. De uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10) bevinden zich op slechts enkele minuten rijden.

Het complex
Via de beveiligde entree, voorzien van bellentableau en brievenbussen betreedt u het appartementencomplex. In de onderbouw van het complex vindt u ook de toegang naar uw eigen, inpandige (fietsen)berging. Via de trap kunt u naar het appartement op de 2e verdieping.

Het appartement
Entree via de hal met meterkast en trapkast. Via de vaste trap (voorzien van sfeerverlichting) kunt u naar de 3e verdieping. 

Indeling 3e verdieping
Via de overloop komt u binnen in de royale en lichte woonkamer. U zult versteld staan van de hoogwaardige afwerking. Zo zijn de wanden en het plafond glad gestukt en is er sfeer- en inbouwverlichting aangebracht. Via de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon, gelegen op het westen. U kunt hier in de middag en in de avond heerlijk van de zon en de omgeving genieten. De moderne open keuken is een lust voor het oog en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken is dit jaar gerenoveerd en beschikt over de nodige inbouwapparatuur zoals een ruime oven van Whirlpool, een combimagnetron van Whirlpool en een ultramoderne vaatwasser van Bosch. Via de keuken heeft u toegang tot uw tweede balkon. Deze is gelegen op het oosten en ideaal voor het ochtendontbijt of een kopje koffie voor u naar, of aan het werk gaat. 

Via de overloop heeft u verder toegang tot het toilet met inbouwreservoir, de schoonmaak-/voorraadkast en de vaste trap (voorzien van sfeerverlichting) naar de 4e verdieping. 

Indeling 4e verdieping
De overloop biedt u toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Te beginnen met de drie slaapkamers waarvan twee zich aan de voorzijde van de woning bevinden. Aan de achterzijde bevindt zich nog een kamer en deze is thans in gebruik als werk-/hobbykamer. Op deze verdieping verder de moderne en stijlvolle badkamer, compleet met tweede toilet en dubbele wastafel en de wasmachine-/cv-ruimte. Verwarming geschiedt middels een Atag A203C cv-ketel uit 2015. Deze is gehuurd van Feenstra voor een bedrag van € 29,30 per maand. Het huurcontract vanaf 2015 dient door koper te worden overgenomen.

De foto’s en de video geven een zeer goede indruk van de woning. Ik nodig u echter uit de woning te komen bezichtigen om alles live te kunnen aanschouwen. Neem daarvoor gewoon SIMPEL. contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Bijzonderheden:
- ruime maisonnette van maar liefst 105 m2 (conform NEN 2580);
- zo te betrekken;
- in 2020 volledig en stijlvol gerenoveerd;
- 3 slaapkamers;
- verwarming in elke ruimte is seperaat bedienbaar via slimme radiatorknop (Tado);
- twee balkons, gelegen op het westen en het oosten;
- ruime berging op de begane grond;
- geheel voorzien van HR++ beglazing en kunststof kozijnen;
- voldoende gratis parkeergelegenheid, voor de deur;
- erfpacht: afgekocht tot 1 februari 2034, algemene bepalingen 1994 zijn van toepassing. 
- actieve VvE, de servicekosten zijn € 223,- per maand;
- oplevering in overleg.

Kenmerken